Gerda Namø

FDZ Zoneterapeut RAB.
Massage & Elterapi
Elisabeths Allé 13
5250 Odense SV
Telefon
66 11 57 46

 

ZONETERAPI : 
Ved hjælp af tryk på visse reflekspunkter under fødderne aktiverer man kroppens egne selvhelbredende kræfter, så både organer, muskler og knogler påvirkes og normaliseres. En helt giftfri og uskadelig behandling.

MASSAGE :
Giver en virkelig dybdegående massage. Meget virksom ved myoser (infiltrationer) og dårligt kredsløb - eller en intuitiv Psykisk massage, der med blid berøring afhjælper stress, depressioner og giver kropsaccept.

REIKI :
Japansk healingsform. Virker afstressende og smertedæmpende.

BIOENEGISER - DETOX-SPABAD :
Med et specielt elektrolytisk fodbad kan du rense kroppens affaldsstoffer ud. Vandet viser tydeligt resultatet ved at blive mørkere og mørkere. Samtidigt genopretter du blokeringer i kroppen, så alle frekvenser normaliseres. Behandlingen afhjælper kredsløbsforstyrrelser (kolde hænder og fødder), uren hud, allergi, ødemer, urinvejsinfektioner, ja endog smerter + meget, meget mere.

VACUUMTERAPI :
En behandling, der ved undertryk påvirker især ødemer. En støvle til hævede ankler, et knæsug og et albuesug + en handske. Er meget virksom ved sportsskader, f.eks. forstuvninger med efterfølgende hævelser og hævede ankler.

EL-TERAPI MED LASER STRÅLER :
Med min BIOTRON behandler jeg bl.a. rygsmerter, operationsar, knæsmerter, m.m.

TRIMFORM :
Med dette apparat har jeg stor succes med frosne skuldre og tennisalbuer - især, hvis man kommer tidligt i behandling.

UNILASER :
Påvirker de hvide blodlegemer, nervecellerne, frigiver endorphiner (kroppens eget morfin), øger collagenafgivelsen og giver bedre cellefunktion.

VINAMASSAGE (Vietmamesisk massage) :
En meget blid massageform, der udføres med små instrumenter, bl.a. ruller. Det stimulerer blod- og lymfebanerne, cirkulationen øges og dermed også tilførslen af næringstoffer og bortskaffelse af affaldsstofferne. Man påvirker desuden nervebanerne. Den er formidabel til hovedpiner, følelsesforstyrrelser, lammelser og vil højest sandsynligt kunne tåles af folk med fibromyalgi.

3 A-TERAPI :
Atmospheric Approch of the Acupoints. = Acupunktur med frigjorte iltioner. Man blæser et negativt ladet felt ind på kroppen, så der sker en opladning eller en normalisering af akupunktur-punkterne, så de kommer i balance. Det virker både overfladisk på huden, men har også en dybdevirkning ned i musklerne. Da den negative del af det elektromagnetiske felt har en god virkning på en lang række sygdomme, opheler huden bl.a. ved skinnebenssår, eksemer etc. Metoden er god til skulderproblemer, nakke- og muskel-smerter.

Chi-energi-behandling :
En behandling, der via et vibrationsapparat på behagelig måde løsner op for spændinger i hele kroppen.
Affaldsstoffer udskilles og cellerne fornyes. Er god mod hovedpine og stress. Giver en bedre søvn og forøger blodcirkulationen.

em Wave PC :
Ved hjælp af et specielt program kan jeg med min PC måle dit stress-niveau og du kan lære at styre dine tanker og følelser, så der skabes harmoni mellem centralnervesystemet, hjerte og hormoner via Nervus Vagus. Så du skaber balance i bl.a. immunforsvaret.

SYGESIKRINGEN DANMARK :
Er du medlem af Danmark og er der stillet en lægelig diagnose på dit problem, kan du få tilskud til et vist antal behandlinger, da jeg er RAB registreret.

KOST-VITAMIN- OG MINERAL VEJLEDNING :
Som helhedsterapeut + via mange kurser i ovennævnte hos bl.a. Kirchheiner og Frede Damgård rådgiver jeg folk i at modvirke de vitamin- og mineralmangler, de eventuelt har, + prøver at forbedre deres kost.

 

I alle mine behandlinger indgår der en del REIKI + at jeg i massagebehandlingerne også indfletter flere shiatsupunkter.

Jeg kan træffes på telefon 66 11 57 46, bedst mellem 7 og 10.

 

På gensyn,

Gerda Namø.